De skønneste koldhævede boller med vores allerbedste økologiske græskarkerner. De er fyldt med smag og tekstur og vil helt sikkert vække din appetit. Så tag et kig på opskriften og nyd duften af nybagte boller i dit køkken. Vores favorit morgenbolle!

Tid i alt: 30 min. + natten over
Forberedelsestid: 30 min.
Mængde: ⁠16 boller

INGREDIENSER:⁠

FREMGANGSMÅDE:⁠

Aftenen før:

  1. Rør vand og gær sammen i en skål.
  2. Tilsæt grahamsmel, havregryn og kernerne.
  3. Rør rundt med en grydeske.
  4. Tilsæt derefter hvedemel og salt.
  5. Start med 2 dl hvedemel og tilføj mere, indtil du opnår den rette konsistens - dejen skal være til at røre i, men uden at være flydende.
  6. Dæk skålen til og sæt dejen i køleskabet natten over.

Morgenen efter:

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
  2. Brug en spiseske til at tage dejen op og sætte den på en bageplade med bagepapir.
  3. Man bestemmer selv størrelsen på bollerne, men vi anbefaler at lave dem lidt store, og så passer det nemlig med to bageplader (husk at de også hæver lidt ovnen).
  4. Når ovnen er varm sættes bollerne ind og derefter skrues ned på 225 grader varmluft.
  5. Bag dem i 15-20 minutter.
  6. Nyd de lune morgenboller!

 

Nu er det tid til at tage en bid af disse lækre boller og mærke, hvordan kernerne knaser i munden og smagen af friskbagt brød fylder din mund. Disse boller er perfekte til en weekendmorgen eller en travl hverdagsmorgen, hvor du vil forkæle dig selv og din familie. Så skynd dig at bage en omgang og nyd din morgenmad i fulde drag.


Tip: Kom 2 dl af vores granola i dejen, for at gøre dem lidt lækre.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises