Gratis levering ved 299 kr.

100% Glutenfri

100% Økologisk

100% Vegansk

Gratis levering ved 299 kr.

Granolabar - oktober

Skrevet af Tine Bo Petersen

Granolabar

OPSKRIFT:

Vi vil gerne dele en granolabar opskrift med jer, som tager udgangspunkt i oktober månedens MORGEN-BOX.
Granolabar er helt perfekt som et mættende og sundt mellemmåltid fyldt med en masse god næring, som endda er utrolig nemme at lave! Vi anbefaler granolabar som en lækker snack til madpakken - som både store som små vil elske!
Granolabar skal opbevares på køl.


GRANOLABAR - OKTOBER

Tid i alt: 1 time 20 min.
Forberedelsestid: 20 min. 
Mængde: ⁠ca. 8 barer⁠

⁠⠀
Ingredienser:⁠⠀

200 g friske dadler
1 dl havregryn
40 gram mørk chokolade⁠
2 tsk vand
2 tsk hasselnøddesmør
1 dl kokos
1 dl hasselnødder
20 gram granola med mandel, cashew, pistacie og paranødder.
1 knivspids salt⁠⠀


Fremgangsmåde:⁠⠀

1. Fjern stenen fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor eller en minihakker.⁠⠀
(Du skal kunne røre i massen uden at den er for flydende)
⁠⠀
2. Hak kokosflagerne og kom det over i minihakkeren sammen med hasselnøddesmør og vand.
⁠⠀
3. Hak hasselnødderne og granolaen groft og kom det i en skål. Tilføj de resterende ingredienser. Bland massen med de tørre ingredienser og rør det sammen med en ske.
⁠⠀
4. Kom derefter blandingen i en form med bagepapir, så du nemt kan få massen ud af formen igen.
(vigtigt: tryk massen godt ned i formen, så massen kommer til at hænge ordenligt sammen)

5. Sæt derefter massen i fryseren i en times tid, så den kan blive fast, inden du skærer barerne ud i den ønskede størrelser.

 

Det eneste du blot mangler udover din MORGEN-BOX er dadler, havregryn og mørk chokolade.


⁠⠀
Tip: Stil barerne i køleskabet og spis dem dagen efter.

  

 

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Danish Granola Company

Vi er et par nørdede morgenmads-entusiaster, som ønsker at hylde dagens første måltid gennem vores fire granola-produkter. Vi elsker morgenmad, ja faktisk så meget, at vi kan glæde os allerede om aftenen, hvis vi ved, at der er lækker morgenmad i sigte. Det er dog vores opfattelse, at morgenmaden ofte nedprioriteres og bliver det måltid på dagen, som vi tænker mindst over og dermed også ender som det mest rutinepræget.