En klassiker med et twist, skabt af Daniel Mortensen (@morgenmadsconnaisseuren). Denne havregrød kombinerer cremet havre med den rige smag af Nutella og bagte bananer. Toppet med vores knasende granola, er det en morgenmad, der er både tilfredsstillende og lækker.

 

Havregrød med bagt banan og Nutella topping serveret i en keramikskål, drysset med Danish Granola Company granola, cashewnødder og mørke chokoladestykker på et træbord.

 

INGREDIENSER

  • 50g havregryn
  • 100ml mælk
  • Vand (til ønsket konsistens)
  • 1-2 knsp. salt
  • 1 æg
  • 1 spsk. 'Perfekt Sød' (kan udelades)
  • ½ tsk. kardemomme (kan udelades)
  • Toppings: Bagt banan, 1 tsk. Nutella (~15g), 2 spsk. Danish Granola Company granola, 100g vanilje skyr

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Kombiner alle ingredienser undtagen ægget i en gryde. Skru op for varmen og rør godt rundt.
  2. Når blandingen begynder at tykne, skru ned for varmen til medium og rør ægget kraftigt ind. Når ægget er godt inkorporeret, skru ned til lav varme.
  3. Når havregrøden når den ønskede tykkelse, hæld den i en skål.
  4. Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). Del bananen på langs i to halve (se billede).
  5. Placer bananhalvdelene på en bageplade med bagepapir, skærsiden opad.
  6. Drys med lidt Sukrin/perlesukker og kanel.
  7. Bag bananen i ovnen i ca. 5-7 minutter.
  8. Top havregrøden med bagt banan, skyr, Nutella og granola.

NÆRINGSINDHOLD (INKLUSIVE TOPPINGS)

  • Kalorier: 616
  • Protein: 32g
  • Kulhydrater: 80g
  • Fedt: 19g

 

Vi håber, du nyder disse opskrifter lige så meget som vi gør. Glem ikke at tagge os @DanishGranolaCompany på sociale medier med dine kreationer! For flere lækre opskrifter, følg med på vores blog.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises