Mangler du inspiration til morgendagens morgenmadsbord? Prøv denne lækre opskrift på kold grød med quinoa og chiafrø, kreeret af Daniel Mortensen (Morgenmadsconnaisseuren). Denne grød kombinerer den fyldige smag af quinoa med den lækre konsistens fra chiafrø og skyr.

Kold Grød Quinoa & Chiafrø

Det skal du bruge (2 portioner):

  • Madlavningstid: 10 minutter
  • Antal: 2 portioner

Grød ingredienser:

  • 150 g quinoa (kogt)
  • 2 spsk. chiafrø
  • 300 g skyr
  • 2 knsp. salt
  • 200 ml. mælk
  • perfekt sød (smag til)

Toppings:

  • 1 spsk. jordbærgrød
  • 1 spsk. Peanut butter
  • 2 spsk. granola (ca. 30 g)
  • 1/2 banan

Sådan gør du:

  1. Tilføj alle grød ingredienserne i en skål.
  2. Vend det godt sammen med en ske.
  3. Rør blandingen godt igennem i et par minutter og dæk skålen til med et låg eller madfilm.
  4. Stil skålen i køleskabet natten over.
  5. Næste morgen røres der godt i grøden.
  6. Server grøden i skåle og afslut med de valgte toppings.

Næringsindhold pr. portion (uden toppings):

  • Energi: 1028 kJ / 260 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kulhydrat: 26 g
  • Fedt: 5 g

Denne lækre og mættende grød er den perfekte start på dagen. Toppings kan varieres efter ønske, og med granola-linket får du mulighed for en ekstra særlig smagsoplevelse. Velbekomme og god fornøjelse i køkkenet!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises